Apollo rejser

Apollo rejser
Apollo rejser er Danmarks andenstørste rejsebureau og har rejser til Afrika, Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. Indenfor disse verdensdele kan man så frit gå ind og vælge hvilket land man vil besøge. Der er ialt 48 destinationer i 28 lande.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Apollo rejer specialisere sig i ”sol og varme” rejser, med et andet ord charterrejser. De satser på en målgruppe der spænder fra 15 til 74 år. Hvilket man kan se på deres store valg af destinationer og forskellige aktiviteter på stederne. Det kan oplyses at ca. 15.000 mennesker i 2007 rejste med Apollo rejser.

Hos Apollo rejser kan du vælge en del tilvalgsydelser, såsom diverse forsikringer. Hvis der kommer noget i vejen for ens rejseplaner med Apollo rejser, er det en rigtig god ide at have tegnet en afbestillingsforsikring. Den går f.eks.  ind og dækker hvis der pludselig opstår sygdom og man ikke kan komme afsted. Med sadan en forsikring skal man kun betale prisen for afbestillingsforsikringen og ikke prisen for hele rejsen som man ellers er nødt til. Apollo rejser tilbyder også en basis forsikring der f.eks. går ind og dækker rejseafbrydelse og sygeledsagelse. Derudover kan Apollo rejser tilbyde services såsom, transfer til og fra hotellet, måltider under rejsen, billeje og diverse spændende udflugter.

En anden ting som er meget eftertragtet hos Apollo rejser er at man kan gå ind på deres hjemmeside og købe et gavekort til alle deres rejser. Således er det nemt at give det i gave til f.eks. bryllupsgave, konfirmation og så videre.

Lignende Artikler
Hotels.com - Hoteller i hele verden

Hotels.com - Hoteller i hele verden

Hotels.com har billige hoteller i hele verden, og er en af de største udbydere af hoteller med aktiviteter i USA, Canada, Mellemamerika, Sydamerika, Europa, Australien, Japan, Kina, Mellemøsten og Sydafrika.
Travellink rejseudbyder

Travellink rejseudbyder

Travvellink er et online rejsebureau, som tilbyder alle typer rejser til private og erhvervsfolk. Travellink sammenligner priser fra mange forskellige flyselskaber og hoteller, for at give dig de bedste priser.
Expedia rejseudbyder

Expedia rejseudbyder

Du har måske hørt om Expedia, og måske endda købt en rejse hos dem. Expedia er en af de større rejseselskaber i verden.
Spies (Rejseselskab)

Spies (Rejseselskab)

Selskabet er et rejsebureau som udbyder charter rejser, storbyferie og mere. Selskabet blev stiftet i 1956 af Simon Spies. Selskabet er i dag en del af rejsekoncernen Thomas Cook.
Bravo Tours

Bravo Tours

Bravo Tours er et danske rejsebureau der har eksisteret siden 1998. Bravo Tours har mange spændende destinationer
Rejsefeber

Rejsefeber

Lider du af rejsefeber og er du nødt til at rejse hver gang der er ferie, så læs denne artikel. Mange mennesker tager ud at rejse så snart muligheden byder sig. Der er mange rejeseselskaber der benytter sig af dette, men hvis du lider af rejsefeber så bør du lede efter et godt selskab der kan varetage dine ferieønsker på en god og fornuftig måde.
Dansommer

Dansommer

Dansommer er et firma der lejer alle former for sommerhuse og ferieboliger ud. Man kan få noget for enhver smag. Der er både almindelige og kvalitets, men også luksus sommerhuse.
Mytravel

Mytravel

Rejseselskabet Mytravel er et stort og anerkendt rejseselskab, som hundredevis af mennesker bruger hvert år til deres ferie.
Italien rejsebureau

Italien rejsebureau

Har du sluttet dig for at tage til Italien, så kan et Italien rejsebureau være til stor nytte. Mange menneker i dag bruger f.eks. søgemaskinen goggle til at søge på rejser. Hvis man går ind og skriver Italien rejsebureau, kommer der mange muligheder frem
DBS rejser

DBS rejser

Man kan godt sige at DSB rejser, er et rejsebureau for sig. De udbyder et kæmpe sortiment af forskellige rejser rundt om i verden. DSB rejser kan bl.a. tilbyde ferierejser med tog, fly, krydstogter samt temerejser.
My travel dk / My travel rejser

My travel dk / My travel rejser

My travel dk / My travel er et af de kendte rejseselskaber i Danmark.
65 ferie - ferie for de modne - 65 ferie

65 ferie - ferie for de modne - 65 ferie

65 ferie arrangerer rejser til det lidt mere modne publikum, og tilbyder services specielt for dem.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "Billige-ferie-rejser.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor ferie, rejser, billige rejser, togrejser, bilferie, busrejser, strand og sommer ferie, vinterferie, biludlejning, sommerhus udlejning og meget mere.

Så uanset om du skal rejse med fly, bus, tog eller i bil kan du finde inspiration. Vi skriver om mange rejsemål bl.a. USA, Thailand, London, danske byer og mange flere. Du finder også rejse nyheder og information om hoteller.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
billige-ferie-rejser.dk