Ferie til Boston, Massachusetts, USA

Ferie til Boston, Massachusetts, USA
Boston har mange ting at byde på, og i denne artikel beskriver vi en del af dem for dig.

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator

Er det ved at være på tide med endnu en rejse? Hvis du går og overvejer en lille smuttur til USA, så kan det varmt anbefales at til den skønne by Boston i delstaten Massachusetts. Boston er byen, der emmer af både historie og morskab, og hvor man kan tage både en nat i byen eller en dag på museum. Her er grønne parker og fascinerende gamle bygninger. Med alt lige fra et museum dedikeret til the Boston Tea Party, hvor du på livlig vis kan opleve stemningen, da byens beboere tog et standpunkt og hældte briternes te i havnen, til The Institute of Contemporary Art, er der lidt for enhver. Der er mange arrangementer og aktiviteter f.eks. the Boston Marathon i april, en Red Sox-kamp på ikoniske Fenway Stadium eller hvad med en guidet gåtur rundt i John F. Kennedys hjemby?
 

Boston streets
Foto: Tiffany Chan // Unsplash

 

Ikoniske Boston

Boston ligger i delstaten Massachusetts i området New England, hvor den blev grundlagt i 1630 af en gruppe britiske puritanerne. Boston har en rig historie og en fantastisk kulturel baggrund. Det er byen, hvor Amerikas 35. præsident, John F. Kennedy, erhvervede sig sin meget distinkte dialekt i Bostons gader og hjemby for en af landets grundlæggere, Benjamin Franklin. Den var en central holdeplads for utallige kampe i den amerikanske uafhængighedskrig, hvor amerikanerne blev frigjort fra det britiske styre. Den er kendt for sin rige mangfoldighed og har blandt andet en stor del irere og italienere, der hver har sin egen bydel. Snyd endelig ikke dig selv for et besøg på en autentisk italiensk restaurant eller en gammel irsk pub.
 

Udover en rig historie har Boston også nogle fænomenale sportshold, som udover byens elskede baseballhold the Boston Red Sox også inkluderer hockeyholdet Boston Bruins, NBA-superstjernerne Boston Celtics og footballholdet New England Patriots. Nogle af billetterne er lidt pebrede, men ofte kan du komme ind og se en kamp for rimelige penge.
 

Sport fylder meget hos den gennemsnitlige Boston-borger, men byen er også kendt for sine akademiske muligheder. Der er nemlig et utal af højt anerkendte universiteter i byen, heriblandt Harvard Medical School, Boston University, New England School of Law, Cambridge College, og MIT, Massachusetts Institute of Technology, som udover at være kendt for sine fremragende forskere og verdensanerkendte resultater og forskningsbidrag, i høj grad også er kendt for de ekstra aktiviteter, der foregik udenfor skoletiden. Nærmere betegnet er dette MITs Blackjack Team, som er berømte for deres korttælleteknikker - der er endda lavet en film om det (in)famøse hold med titlen "21", som har et stjernespækket cast.

 

Seværdigheder på et budget

Der er mange måder at rejse på, mange måder at holde ferie på, og der er en ferie til hvert budget. Med den store mængde af ting der er at lave i Boston, og alle de seværdigheder og historiske varetegn, du kan besøge, er der nok at give sig til. Der skal helt sikkert mere end en weekend til, hvis du skal nå at se og opleve bare en brøkdel af, hvad byen kan tilbyde. For eksempel er der den ikoniske Boston Duck Tour, der giver dig en unik rundvisning i byen, hvor du kommer til at se alle de kendte landmærker og historiske steder – både til lands og til vands. Der er festivaler, musik i gaden, lækre restauranter og finurlige barer, men hvis du i stedet foretrækker en mere low-key ferie med et overskueligt budget, så er der masser af gratis - eller næsten gratis ting - du kan lave i Boston.

 

Boston streets
Foto: Daniela de Gol // Unsplash

 

Brug dagen på at udvide din kulturelle horisont med et besøg på det fantastiske Museum of Fine Arts. Der er gratis entré hver onsdag eftermiddag, og museet har vægge og rum fyldt med fantastiske kunstværker fra hele verden. Du kan også besøge Faneuil Hall, se den vidunderlige masse af dansere, kunstnere, mimere, tryllekunstnere, klovne og mange flere, der med garanti vil fortrylle dig med deres farverige magi - eller også kan du se Coit Observatoriet, hvor du gratis kan se på stjerner hver onsdag aften, og høre et timelangt program om astronomi. Eller hvad med et besøg i New England Aquarium, hvor du blandt andet kan møde søde sæler, fascinerende fisk og majestætiske pingviner? Du kan også tage på en af de mange guidede gåture rundt om alle de historiske steder i byen. Køb ind hos en vaskeægte købmand og lav din egen picnickurv - eller find noget lækker mad-to-go hos en af de mange food trucks rundt om i byen, og pak et tæppe og slå dig ned i en af de mange velholdte parker, der ligger spredt udover hele Boston. Besøg Harvard og erhverv dig lidt kitsch merchandise, eller du kan bare suge byens spændende historie til dig, mens du vandrer de smukke gader.

 

Billeje

USA er et bil-land og du kommer helt sikkert længst med enten en på forhånd velplanlagt rute, hvor du tager højde for offentlig transport, eller ved at leje din egen bil. På den måde kan du også let komme ud til Bostons yderområder, som for eksempel Cambridge, hvor mange universiteter ligger.

 

Uanset dit formål med besøget, dine ambitioner og dit budget, så har Boston noget for enhver

Lignende Artikler
Ting du ikke bør misse i Bukarest

Ting du ikke bør misse i Bukarest

Bukarest er i den grad i en overset perle, der fortjener langt mere opmærksomhed en byen får. Den rumænske hovedstad har nemlig et uendeligt valg muligheder, og det kan samtidig blive en rigtig billig ferie.
Skiferie til Livigno

Skiferie til Livigno

I Italien i den bugtede dal på grænsen til Schweiz ligger Livigno omgivet af bjerge. Livigno er til dig der vil have en kombination af skiløb for alle, italiensk charme og et levende byliv.
Ferie til Grækenland

Ferie til Grækenland

Grækenland byder på både afslapning og masser af oplevelser! Så der er noget for enhver! Det græske øhav byder på alt fra store øer som Kreta og Rhodos til små perler med hyggelige badebugter og krystalklart vand.
Ferie i Tyrkiet

Ferie i Tyrkiet

Ferie i Tyrkiet er en ferie for alle! Tyrkiet er mulighedernes land for både afslapning og udfordring, og så er det endda et billigt rejsemål!
Californien USA

Californien USA

Californien er et populært sted. Uanset hvor i verden du kommer, vil du finde massere af folk som ønsker at besøge Californien og ikke mindst LA.
Hollywood Californien (CA)

Hollywood Californien (CA)

Hollywood er en af de mest kendte steder i verden bl.a. pga. årtiers lang filmindustri der har været og er verdens førende. Hollywood er også stedet hvor man finder alle de rige og kendte.
Los Angeles (LA) Californien (CA)

Los Angeles (LA) Californien (CA)

Los Angeles LA - en af verdens mest kendte byer bl.a. pga. Hollywood, postnummeret 90210, kendte mennesker, luksus livsstil og kombinationen af Bjerge, hav og storby.
Las Vegas USA

Las Vegas USA

Las Vegas - Nevada - USA - Måske verdens mest kendte by - en ting er sikkert - du keder dig ikke i Las Vegas.
Phuket - Thailand

Phuket - Thailand

Phuket er Thailands største Ø, den ligger i den sydlige del af landet. Øen er utrolig populær blandt Europæiske turister, og specielt Nordiske. Phuket er utrolig kendt for de mange flotte strande, nogen flotte andre mindre flotter på grund af de mange turister.
Amsterdam Holland

Amsterdam Holland

Amsterdam er hovedstaden og den største by i den europæiske stat Nederlandene. Amsterdam er blandt andet kendt for sine mange museer, kanaler, cykler og coffeeshops hvor der ikke kun bliver serveret kaffe. 
Stockholm

Stockholm

Stockholm er udover at være Sveriges hovedstad også norderens største by, og byder på mange forksellige seværdigheder som bestemt er et besøge hos vores naboland værd. 
Barcelona - Spanien

Barcelona - Spanien

Barcelona er beliggende i Spanien, på østkysten. Byen er Spaniens næststørste by, og hovedstad i regionen Katalonien. Byen er Spaniens mest eftertragtede turistmål, da man kan opleve mange forskellige ting.
Hamborg - Tyskland

Hamborg - Tyskland

Hamborg er Tysklands næststørste by, og byder på en masse spændende oplevelser inden for kultur, historie, seværdigheder og shopping
Vejret i Florida, Vejret i Miami, Vejret i Orlando

Vejret i Florida, Vejret i Miami, Vejret i Orlando

Vejret i Florida, Orlando/Miami er altid godt.... meget kort og præcist..... meen det er ikke hele sandheden. Læs mere her for at se hvilke måneder der er smartest at rejse for at få det bedste vejr.

Billig ferie til Florida (Miami eller Orlando) USA

Billig ferie til Florida (Miami eller Orlando) USA

Vil du gerne på en af dit livs bedste ferier, så kan vi anbefale dig at tage til Florida. Her er alt hvad hjertet kan begærer:
Strand, sol, 1 milliard forlystelser og meget mere

De 2 mest kendte steder er Orlando og Miami

Ferie i Sydfrankrig

Ferie i Sydfrankrig

Sydfrankrig er et kendt rejsemål og som mange besøger hvert år. Skal din ferie gå til Sydfrankrig i år, er der masser af seværdigheder og skønne tin g at opleve her.
Rom

Rom

Italiens hovedstad Rom byder på den masse skønne seværdigheder. Det er en rigtig god storbyferie med gode muligheder for shopping samt dejlige restauranter rundt omkring.
Bondegårdsferie

Bondegårdsferie

Både børn og voksne elsker livet på en bondegård, så hvorfor ikke tage på en bondegårdsferie med børnene. Ved sådan en ferie kommer børnene i rig kontakt med både dyr og natur og det er sundt for dem.
Ferie i Skandinavien

Ferie i Skandinavien

Danmark, Norge og Sverige danner jo Skandinavien og dette giver en stor mulighed for ferie. De tre sprog der tales minder også meget om hinande og der er derfor ikke de store vanskeligheder med at forstå hinanden.
Usa rejser

Usa rejser

Usa som står for Amerikas Forenede Stater er blevet et rejsemål som mange mennesker gerne vil besøge. Usa rejser tiltrækker alle typer af mennesker, men det skal ikke være en hemmelighed at det er et dyrt land med masser af lokkende tilbud og seværdighe
Jul i udlandet

Jul i udlandet

Er du ikke til regn, rusk og snevejr, kan du med fordel holde jul i udlandet. Mange mennesker er begyndt at holde jul i udlandet, man kan kalde det en flugt fra vinteren eller bare en anderledes jul. Man får samtidig en ægte juleferie og kan slappe af f
Billig busrejse til Prag

Billig busrejse til Prag

Søger du en billig busrejse til Prag så læs mere i denne artikel.
Billig rejse til Bulgarien

Billig rejse til Bulgarien

Hvis man vil have en billig ferie, så er en rejse til Bulgarien en god mulighed. Her er både billigt at kommer til, og det er billigt at bo der
Badeferie Tyskland

Badeferie Tyskland

Planlægger du badeferie Tyskland vil du ikke blive skuffet, Tyskland er fyldt med idylliske feriesteder . Især Nordtyskland er i de senere år blevet meget populært for danskere at besøge. Grunden er at dette område indehold
Rejser til USA (Californien, Florida mv)

Rejser til USA (Californien, Florida mv)

Vil du gerne billigt til USA og opleve det fantastiske land og de mange stater som f.eks. Californien og Florida, så læs mere her.
Billige rejser til Spanien - Malaga/Costa del sol

Billige rejser til Spanien - Malaga/Costa del sol

Søger du en billig ferie til Spanien, så er du kommet til det rigtige sted. Her er billige rejser til Malaga / Costa del sol og mange andre destinationer
Rejser til tyrkiet, ægypten, spanien, frankrig, italien

Rejser til tyrkiet, ægypten, spanien, frankrig, italien

Rejser til tyrkiet, ægypten, spanien, frankrig og italien samt andre lande har aldrig været så billige som nu. Læs mere
Vejret på Mallorca

Vejret på Mallorca

Mallorca er et kendt feriested hvor man normalt finder sol og sommer og dejlige sandstrande. Men sommer tider, når man mindst forventer det, er der også uvejr på øen
Sommerhuse Fyn

Sommerhuse Fyn

Benyt din ferie godt og tag i sommerhuse Fyn. Landskabet her er en fryd for øjet og de rene hvide bandestrandene er et syn for sig selv. Børnene vil elsker dette sted.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "Billige-ferie-rejser.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor ferie, rejser, billige rejser, togrejser, bilferie, busrejser, strand og sommer ferie, vinterferie, biludlejning, sommerhus udlejning og meget mere.

Så uanset om du skal rejse med fly, bus, tog eller i bil kan du finde inspiration. Vi skriver om mange rejsemål bl.a. USA, Thailand, London, danske byer og mange flere. Du finder også rejse nyheder og information om hoteller.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
billige-ferie-rejser.dk